Lansering av Älvdalens Utbildningscentrum

Lansering Älvdalen

Uppdragets omfattning

Som ett samspelt team bestående av tre individer arbetade vi tillsammans för att skapa en hemsida som är riktigt rolig att utforska. Älvdalens Utbildningscentrum ledde designprocessen medan jag, hjälpte till med att bygga upp hemsidan och göra den optimerad och användarvänlig.

Jag ansvarade för att bygga och utveckla hemsidan från grunden, ihop med Älvdalens Utbildningscentrum och såg till att den var fullt responsiv och anpassad för olika enheter.

SEO-optimering

Utöver utveckling och testning var SEO-optimering en central del av vårt arbete. Genom att integrera verktyg som Google Search Console och Google Analytics kan vi få värdefulla insikter om webbplatsens prestanda och användarbeteende.

Slutresultatet blev en informativ och engagerande hemsida som inte bara är visuellt tilltalande utan också levererar en enastående användarupplevelse. Vår styrka låg i att vi hela tiden arbetade som ett team, där var och en bidrog med sina unika färdigheter och insikter för att uppnå ett gemensamt mål.

Läs mer om arbetet här.

Eller besök hemsidan på https://www.alvdalen.com/

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »
Lansering Väduren 2

Lansering av Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME