Älvdalens Utbildningscentrum

Älvdalen

Kundcase

Webbdesign & Webbutveckling
Ny hemsida för

Älvdalens Utbildningscentrum

Älvdalens Utbildningscentrum kontaktade mig för att få hjälp med att utveckla en ny hemsida åt deras gymnasieskola. Jag arbetade nära dem för att förstå deras behov och önskemål, och tillsammans skapade vi en modern och funktionell webbplats som speglade skolans identitet och erbjöd användarvänlig navigering för besökarna.
Älvdalens utbildningscentrum

Uppdragets omfattning

Som ett samspelt team bestående av tre individer arbetade vi tillsammans för att skapa en hemsida som är riktigt rolig att utforska. Älvdalens Utbildningscentrum ledde designprocessen medan jag, hjälpte till med att bygga upp hemsidan och göra den optimerad och användarvänlig.

Jag ansvarade för att bygga och utveckla hemsidan från grunden, ihop med Älvdalens Utbildningscentrum och såg till att den var fullt responsiv och anpassad för olika enheter. Genom noggrann testning och utveckling av användarvänlighet strävade vi efter att erbjuda en sömlös och engagerande upplevelse för besökarna.

SEO-optimering

Utöver utveckling och testning var SEO-optimering en central del av vårt arbete. Genom att integrera verktyg som Google Search Console och Google Analytics kan vi få värdefulla insikter om webbplatsens prestanda och användarbeteende.

Slutresultatet blev en informativ och engagerande hemsida som inte bara är visuellt tilltalande utan också levererar en enastående användarupplevelse. Vår styrka låg i att vi hela tiden arbetade som ett team, där var och en bidrog med sina unika färdigheter och insikter för att uppnå ett gemensamt mål.

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME