Julkalender

Under de senaste veckorna har jag jobbat på ett superroligt och väldigt lärorikt projekt där jag har samlat på mig mycket matnyttig information. Jag kommer därför att köra en julkalender med tips och trix när det kommer till webbdesign och webbutveckling!

Asta- schäfern, sitter vid bordet med datorn som visar årets julkalender hos Merlins Creative

Följ med mig varje dag från den 1:a till den 24:e december då jag kommer att öppna dagens lucka och dela med mig av tips och trix inom webbdesign. Här på hemsidan kommer det att öppnas en lucka varje dag (kl10) fram till Julafton, och på Instagram (@merlinscreative). Jag kommer att guida er genom skapandet av en användarvänlig, tillgänglig och engagerande webbplats för ditt företag eller förening.

För att vara med på resan, besök merlins.se/nyheter och följ @merlinscreative på Instagram. Jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap och sprida lite extra julglädje till er!

Med vänliga hälsningar
Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »
Lansering Väduren 2

Lansering av Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME