Marknadsföring &
SOME

Jag erbjuder skräddarsydda tjänster som hjälper dig att öka din synlighet, engagemang och tillväxt online. Med min erfarenhet inom marknadsföring och sociala medier skapar vi strategier som maximerar din digitala närvaro och ger verkliga resultat för din verksamhet.

Marknadsföring

Att anlita mig för att sköta ditt företags marknadsföring innebär att du får tillgång till en engagerad och mångsidig marknadsförare med en gedigen bakgrund inom branschen. Med min erfarenhet av att arbeta med marknadsföring, sociala medier, nyhetsbrev, traditionella annonser i tidningar med mer kan jag skapa effektiva strategier som når din målgrupp på olika plattformar.

Genom att kombinera min kreativitet med min förståelse för marknadsföringsprinciper och analytiska förmågor kan jag hjälpa dig att öka din synlighet, stärka ditt varumärke och öka din försäljning. 

Maila mig på kontakt@merlins.se
Maila mig
Bild på ett skrivbord med bland annat en dator och ett skrivblock.

Sociala medier

Jag specialiserar mig på att skapa engagerande och målinriktat innehåll för sociala medieplattformar. Genom att använda en varierad och interaktiv strategi skapar jag kortfattat och visuellt tilltalande innehåll för att maximera engagemang och delningar. Mitt fokus ligger på att anpassa innehållet efter varje plattform för att säkerställa att ditt budskap når din målgrupp på ett effektivt sätt och förstärker din online-närvaro på bästa möjliga sätt.

Maila mig på kontakt@merlins.se
Maila mig

Utvalda kundcase

Kontakta mig!