Analys &
Optimering ⛭

Låt mig analysera och optimera din webbplats, med fokus på webbtillgänglighet, prestanda, design och SEO. Genom noggranna analyser och strategier siktar jag på att förbättra din hemsidas prestanda och synlighet online.

Varför ska du optimera din webbplats?

Analysera din webbplats regelbundet

Att regelbundet analysera din webbplats är avgörande för att säkerställa att den fortsätter att prestera på högsta nivå. Genom att utföra analyser kan du identifiera starka och svaga punkter, förstå användarbeteenden och optimera för ökad konvertering. Det hjälper dig också att hålla dig konkurrenskraftig på den digitala marknaden och säkerställa att din webbplats fortsätter att leverera önskade resultat över tid.

Optimerad webbplats för ökad synlighet

Att optimera din webbplats är avgörande för att säkerställa en effektiv närvaro online och maximera dess potential. Genom att förbättra webbplatsens prestanda, användarupplevelse och synlighet i sökmotorer kan du öka trafiken, konverteringarna och därmed även din företagstillväxt. Dessutom hjälper kontinuerlig optimering till att hålla dig relevant och konkurrenskraftig i en ständigt föränderlig digital miljö.

Hur en analys går till

Under en analys av din webbplats granskar jag noggrant olika aspekter såsom användarupplevelse, laddningstider, navigering, design och SEO-prestanda.

Genom att använda specialiserade verktyg och metoder identifierar jag områden för förbättring och utvecklar skräddarsydda strategier för att optimera din webbplats. Analysen får du som en detaljerad lista och den ger dig värdefull insikt i hur din webbplats presterar och vilka åtgärder som krävs för att uppnå önskade resultat. 

Optimering av din webbplats

Efter att analysen är klar får du en detaljerad lista i en pdf med potentiella förbättringar som kan göras på din hemsida. Från denna lista väljer du själv vilka ändringar du vill att jag gör på din hemsida, och här kan du även lägga till olika designändringar själv.

När listan har godkänts av dig, påbörjas arbetet med optimeringen av din webbplats. Jag utför alla förändringar som vi har kommit överens om och när allt är klart så har du en hemsida som presterar bättre och kan generera fler kunder till ditt företag.

🪄 ERBJUDANDE 🪄

JUST NU ENDAST 995kr för en grundläggande analys av din hemsida! Ord.pris 2400kr.

Under analysen granskar jag din hemsidas prestanda med fokus på SEO, design och tillgänglighet. Efter analysen får du en detaljerad lista med förbättringsförslad. När du har godkänt listan, optimerar jag din hemsida så att den kan generera fler kunder till ditt företag!

Ge din hemsida en rejäl boost – boka en webbanalys redan idag!

Priserna är angivna ex moms. Erbjudandet avser endast webbanalysen och gäller tom 31juli. Kostnader för optimering tillkommer.

Utvalda kundcase

Boka en analys!