Webbdesign &
Utveckling 🪄

Merlins Creative är din partner för webbdesign och webbutveckling. Vi skapar skräddarsydda digitala lösningar som hjälper ditt företag att sticka ut. Med fokus på användarvänlighet och modern design strävar vi efter att leverera webbplatser som engagerar och inspirerar.

Webbdesign & Webbutveckling

Jobba med mig

Av mig, Tilda Källström, kan du förvänta dig en personlig och engagerad arbetsprocess där jag lyssnar noggrant på dina behov och önskemål. Tillsammans kommer vi att skapa en webbplats som inte bara representerar din vision utan också uppfyller dina affärsmål. 

Som en erfaren webbutvecklare med en bakgrund inom beteendevetenskap fokuserar jag på att skapa webbplatser som inte bara är snygga utan också driver resultat. Genom att kombinera min tekniska expertis med min förståelse för mänskligt beteende arbetar jag med ett starkt kundfokus för att skapa en webbupplevelse som vägleder dina besökare till att bli kunder. Med mina kunskaper och erfarenheter strävar jag alltid efter att skapa webblösningar som inte bara tilltalar estetiskt utan också uppfyller dina affärsmål på ett effektivt sätt. 

Tilda Källström - grundare av Merlins Creative som erbjuder webbdesign & webbutveckling

Webbdesign & Webbutveckling

Paketerbjudanden

I samtliga webb-paket ingår webbdesign och webbutveckling. Inför varje uppdrag skrivs ett uppdragsavtal mellan Merlins Creative och dig som kund. Efter att din nya hemsida har lanserats äger du rättigheterna till den samt till eventuella tillägg och licenser som köpts i samband med skapandet av webbplatsen. Du som kund står för domän och webbhotell och eventuella abonnemang är således dina.

Webbplats

Webb-paketet passar dig som vill ha en hemsida med en eller flera sidor där besökaren lätt kan navigera mellan de olika sidorna.

Från 14000kr ex. moms.

Webbshop

Webbshop-paketet är för dig som vill ha en unik webbplats med intergrerad webbshop designad efter dina önskemål. 

Från 29000kr ex. moms.

Webbdesign & Webbutveckling

Hur ett samarbete går till

I ett samarbete med mig kan du förvänta dig en skräddarsydd och flexibel arbetsprocess som sätter dig och dina behov i fokus. Vi börjar med en noggrann diskussion där jag lyssnar på dina önskemål och mål för projektet. Utifrån det skapar vi tillsammans en plan och jag vägleder dig genom varje steg av utvecklingsprocessen. Jag strävar alltid efter att vara tillgänglig för att svara på dina frågor och anpassa mig efter eventuella förändringar eller nya idéer längs vägen. Genom att arbeta nära tillsammans kan vi skapa en webbplats som uppfyller dina förväntningar.

I mitt arbete är det viktigt att vi sätter tydliga förväntningar från början, och därför skriver vi alltid noggrant utformade avtal för att säkerställa att alla krav och önskemål beaktas. Genom att ha ett avtal på plats kan vi gemensamt arbeta mot våra mål med tillförsikt och trygghet i att vi är överens om projektets ramar och villkor. Med detta åtagande kan vi skapa en stabil grund för ett framgångsrikt samarbete och en webbplats som uppfyller dina förväntningar.

Maila mig på kontakt@merlins.se
Maila mig

Utvalda kundcase

Kontakta mig!