Varumärke på riktigt

Backbone Creative och Merlins Creative har gått samman i ett exklusivt samarbete för att erbjuda skräddarsydda varumärkesbyggande designlösningar och strategier för företag. Genom vår kombinerade expertis och vårt kreativa synsätt strävar vi efter att skapa unika och effektiva varumärkesidentiteter som sticker ut och engagerar. 

Litegrann om oss

Merlins Creative och Backbone Creative har gått samman för att erbjuda en unik och helhetsinriktad lösning för ditt varumärkesbehov.

Vi kombinerar vår expertis inom varumärkesbyggande, grafisk design, webbutveckling, och digital marknadsföring för att skapa en stark närvaro för ditt företag.
I våra tjänster ingår varumärkesbyggande, grafisk profil, hemsida och webbshop samt sociala mediestrategier.

Backbone creative och Merlins Creative i exklusivt samarbete

Ladda ned vår e-bok

Vår e-bok Hur du får ditt företag att synas online är en omfattande bok som tar dig genom stegen för att öka synligheten för ditt företag. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren i digital marknadsföring, kommer denna guide att hjälpa dig att skapa strategier och verktyg för att lyckas.

Vad Innehåller E-boken?

  • Vi börjar med att förklara de grundläggande begreppen och principerna för att förbättra din synlighet online, så att du kan bygga en stark grund.

  • Lär dig hur du optimerar din webbplats och innehåll för att ranka högre i sökmotorernas resultat, vilket ökar din synlighet.

  • Upptäck effektiva strategier för att öka din närvaro på sociala medieplattformar och engagera din målgrupp.

Att förstå och behärska digital synlighet är avgörande för att lyckas på dagens konkurrensutsatta marknad. Genom att ladda ner vår e-bok får du tillgång till värdefull kunskap och praktiska tips som kommer att hjälpa dig att öka din synlighet online.

Vad vi kan göra för dig

Varumärkesbyggande:
Vi hjälper dig att utveckla och förstärka ditt varumärkes identitet och kärnvärden för att få ditt företag att sticka ut.

Grafisk profil och branding:
Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att skapa en grafisk profil som kommunicerar din unika vision och personlighet.

Hemsida och webbshop:
Vi designar och utvecklar responsiva och användarvänliga webbplatser och webbshoppar som omvandlar besökare till kunder.

Sociala medier och content:
Genom strategiskt innehåll och engagemang på sociala plattformar bygger vi en lojal följarskara och ökar din synlighet online.

Exklusivt erbjudande!

Från 40’000kr ex moms.

I erbjudandet ingår ett omfattande varumärkesarbete, grafisk profil, flera logotyper, och en grafisk manual. Hemsida eller webbshop designad och skapad av oss med ert varumärke, er målgrupp och ert företags värderingar i åtanke. Här ingår även grundläggande SEO där en SEO-analys och innehållsoptimering görs. Här får du även konkreta tips på hur du kan förbättra innehållet till din webbplats för att ranka högre på Google. I erbjudandet ingår även en analys av dina sociala medier, tips på content samt inläggsmallar.

Dessutom får du 3 månaders support och underhåll av din nya hemsida.

våra tjänster

Kontakta oss

Varumärke på riktigt!