Åkermyntan Blommor

Åkermyntan

Kundcase

Webbdesign · Webbshop
Ny webbplats med webbshop till

Åkermyntan Blommor

Åkermyntan Blommor är din lokala blomsterbutik i Hässelby. Åkermyntan Blommor kontaktade mig för att de behövde en ny webbplats med en integrerad webbshop. Jag fick äran att designa och bygga deras nya, moderna webbplats. Resultatet blev en användarvänlig och stilren sida som möter alla deras behov.
Mockup åkermyntan blommor
Startsida för Åkermyntan blommor

Uppdragets omfattning

Design av en välkomnande webbplats
Åkermyntan Blommor kontaktade mig för att de ville ha en ny, fräsch webbplats som speglade dera butik. Jag designade deras nya hemsida med fokus på varma, naturliga färger som framhäver deras vackra buketter. Målet var att skapa en sida som förmedlar samma känsla av skönhet och omsorg som deras fysiska butik gör. Genom att använda en harmonisk färgpalett och stilrena designelement kunde jag skapa en digital miljö som känns både inbjudande och professionell.

Byggnation av en användarvänlig webbshop
För att möta Åkermyntan Blommors önskemål byggde jag en komplett webbshop där kunderna enkelt kan handla online. Jag integrerade betallösningen Swish för att förenkla betalningsprocessen och lade till olika fraktalternativ för att göra köpprocessen så smidig som möjligt. Dessutom skapade jag snygga, informativa produktsidor med tydliga produktkategorier för att göra det lätt för kunderna att hitta det de söker. Varje produkt är noggrant presenterad med högkvalitativa bilder och detaljerade beskrivningar för att ge en optimal shoppingupplevelse.

SEO-optimering för bättre synlighet
Jag arbetade också med grundläggande SEO-optimering för att säkerställa att sidan presterar bra i sökmotorer. Detta inkluderade teknisk optimering med snabba laddtider, cachelagring och optimerade bilder för att förbättra sidans prestanda. Utöver det skrev jag metatexter och alt-texter för att förbättra sidans synlighet och tillgänglighet. Genom att kombinera teknisk SEO och innehållsoptimering kunde jag hjälpa Åkermyntan Blommor att nå en bredare publik och förbättra deras digitala närvaro.

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME