Fransi

Fransi

Kundcase

Webbdesign · Webbshop · SOME · Content · SEO · Foto
Exklusivt samarbete:

Fransi

Fransi är hundshopen för hela ditt hundliv! I detta projekt samarbetar jag med Larsson Textil, där vi tillsammans tar fram produkter för hund och förare. Här arbetar jag med webbshopen, där jag har designat och byggt upp Fransi hundshop. I mitt arbete med detta uppdrag ingår även produktfotografering, contentskapande och sociala medier.
Fransi mockup
Fransi mockup för hela startsidan

Uppdragets omfattning

Samarbetet med Fransi: Jag arbetar kontinuerligt för att förstärka Fransis digitala närvaro genom en mångsidig roll som omfattar webbdesign, webbutveckling och skapandet av en effektiv webbshop. Min insats sträcker sig också till att hantera och optimera Fransis närvaro på sociala medier.

Webbdesign och webbutveckling: Jag har skapat en visuellt tilltalande och användarvänlig webbdesign för Fransi, vilket ger en positiv upplevelse för besökare. Genom att använda mina färdigheter inom webbutveckling har jag säkerställt att webbplatsen inte bara är estetiskt tilltalande, utan också tekniskt robust och snabb.

Etablering av webbshop: För att expandera Fransis verksamhet online har jag implementerat och optimerat en webbshop. Detta har möjliggjort en smidigare och mer effektiv försäljningsprocess för våra produkter.

Sociala medier och annonsstrategi: Jag hanterar aktivt Fransis närvaro på olika sociala medieplattformar och skapar engagerande innehåll i form av text och bild. Detta för att maximera Fransis synlighet och engagemang online.

Google analytics: För att effektivt mäta och optimera prestanda använder jag mig av Google Analytics. Detta ger insikter som används för att forma och anpassa vår digitala strategi för att möta Fransis specifika mål.

Webbplatsadministration och innehållsuppdatering: Som administratör av Fransis webbplats håller jag den kontinuerligt uppdaterad och relevant. Genom att snabbt svara på förändringar i verksamheten har jag säkerställt att webbplatsen alltid speglar den senaste informationen och erbjudanden.

I kombination har dessa insatser arbetat tillsammans för att förbättra Fransis digitala närvaro, öka deras synlighet och öppna upp nya möjligheter för affärsframgång. Mitt engagemang för att skapa en sömlös och framgångsrik onlineupplevelse för Fransi har varit av yttersta vikt.

Huvudet fullt med idéer om hundartiklar jag kan göra!

Allt vill ut! Men jag är inte så händig när det gäller webb och sociala medier. Så träffar jag Tilda med sina hundar. Där är hon som kan det jag saknar! Hon är en duktig fotograf och har idéer om hur allt ska läggas upp.

Resultatet blev att fransi.se fick liv! Tack Tilda. Jag kan varmt rekommendera henne om du har drömmar du vill förverkliga!
Logo Fransi Hundshop
Ann-Sofie Larsson
fransi.se
Fransi- butiken
fransi produktisda

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME