Hello Bamii

Bamii

Kundcase

Webbdesign · Webbutveckling · SEO · Google Business
Ny hemsida för

Hello Bamii

Hello Bamii önskade en ny hemsida till sin vietnamesiska restaurang. De ville ha en hemsida som var lättnavigerad, fungerar på alla enheter samt matchar deras grafiska profil. Här skulle deras meny och bilder på deras mat finnas samt besöks- och kontaktuppgifter så att den som är sugen på vietnamesisk mat lätt kan hitta det den söker.
Mockup för Hello Bamii
Mockup för Hello Bamiis hemsida

Uppdragets omfattning

Den vietnamesiska restaurangen Hello Bamii vände sig till mig för att utveckla och designa deras nya webbplats. Med deras befintliga grafiska profil som utgångspunkt, var mitt uppdrag att skapa en design som inte bara var visuellt tilltalande och stämde överens med deras färger och estetik, utan också erbjöd en enkel, intuitiv och responsiv användarupplevelse.

Genom att noga studera deras befintliga grafiska riktlinjer och förstå deras vision och mål, utformade jag en webbplats som välkomnar besökare från första ögonblicket. Jag tog hänsyn till deras varumärkesidentitet och införlivade dessa element på ett harmoniskt sätt genom hela webbplatsen.

Webbplatsens responsiva layout säkerställde att den fungerade sömlöst på olika enheter, från desktop till mobil, och erbjöd en enhetlig och engagerande upplevelse oavsett plattform.

Efter att den nya designen för Hello Bamiis webbplats var klar,implementerade jag designen i WordPress. Webbplatsen behöll den visuella designen och det användarvänliga gränssnittet som jag tidigare utvecklade. Med en noggrant strukturerad layout och tydliga call-to-action-element gjorde jag det enkelt för besökarna att interagera med webbplatsen och nå den information de behövde.

För att se till att Hello Bamiis webbplats rankades högt på Google, genomfördes en grundläggande SEO-optimering. Det innebar att jag validerade att webbplatsens struktur var sökmotorvänlig, optimerade sidhastigheten och hanterade meta-taggar, rubriker och nyckelord för sidan.

För att ytterligare stärka deras onlinenärvaro, hjälpte jag även Hello Bamii att optimera deras Google Business-profil. Genom att fylla i all nödvändig information om företaget, inklusive adress, öppettider, kontaktuppgifter och bilder, skapade vi en komplett och engagerande företagsprofil. Detta hjälpte dem att synas på Google Maps och gav potentiella kunder en tydlig översikt över företaget och dess tjänster.

Sammanfattningsvis var mitt arbete med Hello Bamii en process som omfattade design, utveckling, SEO-optimering och Google Business-optimering. Resultatet var en professionell, attraktiv och väloptimerad webbplats som inte bara speglade företagets varumärke och värderingar, utan också hjälpte dem att nå en bredare publik och stärka deras online närvaro.

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME