Lenas Katthem

Katthem

Kundcase

Webbdesign · Webbshop · SEO
Ny webbshop åt

Lenas Katthem

Lenas Katthem önskade en ny hemsida med webbshop för sitt katthem, och för att kunna sälja produkter i sin webbshop. Lenas Katthem önskade en lättnavigerad hemsida med information om katthemmet och katter som söker hem. De önskade även en webbshop där de kan sälja kattrelaterade produkter.
Mockup för Lenas Katthem
Lenas Katthem - startsidan

Uppdragets omfattning

Jag designade hemsidan och webbshopen för Lenas Katthem med fokus på att skapa en ljus och välkomnande atmosfär. För att uppnå detta använde jag en palett med mjuka och ljusa färger. Denna färgsättning skapar en vänlig och lugnande känsla för besökarna och ger hemsidan ett inbjudande utseende.

Lättnavigerad hemsida

För att göra hemsidan lättnavigerad placerade jag en tydlig meny längst upp på varje sida. Menyn inkluderar flikar för webbshopen, Om oss för att presentera katthemmet och dess historia, en bloggsektion för att dela berättelser och uppdateringar, en sida som lyfter fram katthemmets katter och en kontaktsida för att underlätta kommunikationen med besökare. Hemsidan innehåller också en webbshop där besökare kan köpa produkter och stödja katthemmet. Produkterna är noga utvalda för att vara kattvänliga och ändamålsenliga.

Webbshop med Woocommerce

För att skapa webbshoppen på Lenas Katthem hemsida, användes Woocommerce som är lätt att hantera och anpassa. Här integrerades Swish som ett betalningsalternativ, vilket är smidigt och populärt i Sverige. Detta ger besökarna möjlighet att enkelt och säkert betala för produkter i webbshoppen med sina mobila enheter.

Sammanfattningsvis har jag skapat en webbshop som är anpassad för Lenas Katthem och deras behov. Genom att integrera Swish som betalningsalternativ och tillhandahålla användarvänliga lathundar har jag hjälpt organisationen att effektivt hantera webbplatsen och webbshopen för att stödja deras värdefulla arbete med katter i behov.
Jag är så tacksam för Tildas hjälp med att skapa en hemsida med butik åt Lenas katthem. Det fanns inte mycket tankar hos oss angående hur hemsidan skulle se ut, det enda vi visste var att vi behövde en hemsida för att presentera katthemmet samt butik för att på det viset få in pengar till katter i nöd.

Jag är så nöjd med vårt samarbete och känner att jag har lärt mig mycket genom att skriva in texter med stöd från Tilda. Stort tack för kreativitet, samarbete och stöd.
Logga för Lenas Katthem
Lena
lenaskatthem.se

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME