NoFuzz Media

NoFuzz

Kundcase

Webbdesign · Webbutveckling
Ny hemsida åt

NoFuzz Media

Företaget NoFuzz Media hade ett tydligt önskemål om att få en ny webbplats som verkligen matchade deras profil och utstrålning. Jag fick förtroendet att både designa och bygga deras nya webbplats, och jag är glad över att ha varit en del av denna spännande process.
Mockup för startsidan på NoFuzz media

Uppdragets omfattning

Design
Designen av NoFuzz Medias webbplats var en viktig del av projektet. Jag tog mig tid att förstå deras önskemål och behov, och arbetade fram en helt ny, modern och elegant design. Det mörka temat valdes noggrant för att spegla företagets image och skapa en sofistikerad atmosfär. Genom att skapa en prototyp kunde jag visualisera och visa upp hur olika delar av webbplatsen skulle se ut och fungera i praktiken.

Webbplats
När det kom till själva byggandet av webbplatsen var min främsta prioritet att skapa en plattform som NoFuzz Media själva skulle kunna administrera enkelt och smidigt. Vi valde att använda WordPress som CMS för att ge dem fullständig kontroll över innehållet på webbplatsen. Genom att använda WordPress kan de enkelt uppdatera och publicera nya inlägg, bilder och information utan att behöva tekniska kunskaper.

Vi lade stor vikt vid att presentera NoFuzz Media på ett elegant och tydligt sätt på deras webbplats. Genom noggrant utvalda typsnitt, färger och layouter skapade jag en strukturerad och estetiskt tilltalande webbplats som verkligen förmedlar företagets budskap och erbjudanden till besökarna. Dessutom arbetade jag med sökmotoroptimering för att förbättra företagets synlighet på nätet och öka trafiken till webbplatsen. Jag tog även hänsyn till WCAG:s riktlinjer för tillgänglighet, vilket innebär att webbplatsen utformats för att vara användarvänlig och tillgänglig för alla användare.

Jag är stolt över resultatet av samarbetet med NoFuzz Media och ser fram emot att se hur deras nya webbplats kommer att bidra till deras framgång online. Jag tackar dem för att de valde mig som deras partner i denna resa och för att de lät mig vara en del av att förverkliga deras vision.
Med stor flexibilitet och noggrannhet har Tilda levererat över alla våra förväntningar. Vi kommer helt klart rekommendera henne till våra kunder när behov uppstår.
Linnéa Lindgren
nofuzzmedia.com
NoFuzz Media - en av sidorna
Kontaktsidan för NoFuzz media

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME