Merlins Creative - Din personliga webbyrå

Pia J. Stengard

Pia

Kundcase

Webbdesign · Webbshop
Ny webbshop åt

Pia J. Stengard

Jag har fått äran att utveckla en webbshop åt silversmed Pia J. Stengard. Här har vi valt en mjuk och harmonisk design som använder beiga färger. Webbshoppen erbjuder en samling av vackra silversmycken skapade av Pia J. Stengard.
Mockup Pia J Stengard
Mockup för startsidan till Pia J Stengard

Uppdragets omfattning

Designprocessen för Webbplatsen åt Silversmed Pia J. Stengard

Designandet av webbplatsen för silversmed Pia J. Stengard var en noga genomtänkt process som syftade till att spegla hennes kreativitet och silversmyckens elegans. Målet var att skapa en visuell identitet som förmedlade en känsla av förfinad elegans och hantverksmässig skicklighet. Genom att använda harmoniska beiga färger lyckades jag skapa en visuell miljö som både lockar besökare och ger dem en känsla av att utforska ett unikt utbud av silversmycken. Jag arbetade med detaljer som typografi, bildval och layout för att säkerställa en enhetlig designupplevelse som passar silversmed Pia J. Stengards estetik och vision.

Webbshop Skapande av Webbshop med WooCommerce och Betalningsintegration

För att ge silversmed Pia J. Stengard en plattform att exponera sina silversmycken på och sälja dem online valde jag att använda WooCommerce. Denna e-handelsplattform gav oss möjlighet att skapa en omfattande webbshop med en mängd olika produktkategorier och individuella smycken. Betalningslösningar integrerades smidigt för att ge kunderna en bekväm och säker upplevelse under betalningsprocessen.

Användarvänlighet var en prioritet, och jag utvecklade gränssnittet med tanke på att det ska vara lättnavigerat och intuitivt. Genom tydliga produktbeskrivningar, bilder i hög kvalitet och en enkel kassaprocess, skapades en problemfri shoppingupplevelse. Webbshoppen designades också med responsivitet i åtanke, vilket innebär att den fungerar smidigt på alla enheter, oavsett om kunder besöker den från en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Resultatet av detta projekt blev en webbplats som är användarvänlig och harmonisk. Här kan du köpa vackra smycken i webbshopen, eller anmäla dig till någon utav Pias hantverkskurser.

Stort tack för att jag fick vara en del av detta projekt!
Efter att under en längre tid letat efter en webbutvecklare som kunde ta tag i min hemsida och göra den till något riktigt bra hittade jag Tilda på Merlins.

Det var en riktig lyckoträff. Bättre och mer inkännande än Tilda får man leta efter!

Jag är SÅ nöjd med vårt samarbete och hoppas att vi kan fortsätta vårt samarbete på något sätt i framtiden.

Jag kommer helt klart rekommendera Tilda till alla jag möter.
Pia J
Pia J. Stengard
piajstengard.com
EN av sidorna på piajstengard.com
Mockup för en sida på piajstengard.com

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME