Söderköpings Näringslivsgala

SKPGGALAN

Kundcase

Webbdesign · Webbutveckling · SEO
Ny hemsida för

Söderköpings Näringslivsgala

Söderköpings Näringslivsgala är en gala för företagare som hålls varje år. Här har man middag, fest och prisutdelningar med priser till de företag som utsetts till årets företagare inom olika kategorier. Arrangörerna till Söderköpings Näringslivsgala kontaktade mig då de behövde en ny webbplats för att marknadsföra sin gala. Här har jag fått jobba med design och utveckling för deras nya webbplats.
Mockup för skpggalan
Mockup för startsidan till skpggalan

Uppdragets omfattning

Arbetet med Söderköpings Näringslivsgala

Genom att utgå från deras befintliga grafiska profil har jag skapat en användarvänlig webbplats som snabbt informerar besökaren om galan och vad de kan förvänta sig av galan. Ett särskilt fokus låg på att skapa en lockande startsida som snabbt ger besökaren information om årets näringslivsgala. Här låg även fokuset på att inkludera ett smidigt bokningsformulär för att göra biljettbokningen till galan enkel och effektiv.

Webbplatsoptimering

Söderköpings Näringslivsgalas webbplats är optimerad för en överlägsen användarupplevelse. Genom att säkerställa snabb sidladdning har jag skapat en webbplats där besökarna enkelt och smidigt kan navigera genom innehållet.

Innehållet på webbplatsen har även SEO-optimeringats för att säkerställa synlighet på Google och därigenom maximera webbplatsens räckvidd.

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME