Väduren 2

Väduren

Kundcase

Webbdesign · Webbutveckling
Ny hemsida till

Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen. Här har jag hjälpt Väduren 2 att ta fram design och webbplats som matchar deras profil.
Mockup Väduren 2
Mockup för hela startsidann på Väduren 2

Uppdragets omfattning

Jag fick äran att arbeta med Väduren 2 för att utveckla en ny hemsida till deras bostadsrättsförening. Med en tydlig vision och en specifik färgpalett att utgå ifrån – den karakteristiska gula färgen som huset som ägs av Väduren 2 bär – skapade jag en design som speglade föreningens unika identitet och karaktär.

Genom att använda gula skarpa element och subtila inslag av transparent gult i bakgrunderna skapade jag en enhetlig och distinkt visuell identitet för webbplatsen. Mitt främsta fokus låg på att göra hemsidan så tydlig, lättnavigerad och användarvänlig som möjligt för besökarna.

Webbplats med WordPress

Webbplatsen skapades med WordPress för att Väduren 2 själva enkelt ska kunna uppdatera sin hemsida med text och bild. I uppdraget ingick även att handhålla lathundar för just detta ändamål.

Resultatet blev en hemsida som inte bara är visuellt tilltalande utan också överensstämmer med Väduren 2:s unika varumärke och ger användarna en behaglig och intuitiv upplevelse. Genom att låta den gula färgen dominera designen skapades en stark koppling till föreningens identitet och skapade samtidigt en enhetlig och minnesvärd webbupplevelse för besökarna.

Se fler kundcase

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME