Weenjoi

Som webbdesigner och utvecklare har jag haft det stora nöjet att samarbeta med We EnJoi och ta deras hemsida till nya höjder.

Mitt uppdrag var tydligt – We EnJoi ville ha en bättre användarupplevelse på sin hemsida, men samtidigt behålla sin grafiska profil. Allra först gjordes en webbplatsanalys för att utvärdera vilka potentiella förbättringar som fanns. Efter det gjordes ändringar på webbplatsen för uppfylla dessa förbättringar.

En av de nyckelfunktioner som jag införlivade i den nya webbplatsen var en fast kundkorgsikon i det nedre vänstra hörnet. Detta små men betydelsefulla tillägg ger besökarna en intuitiv och smidig väg att hitta sina produkter och gå vidare till kassan utan besvär. Vidare har jag optimerat formulär så att de anpassar sig perfekt till alla skärmar, oavsett om det är på en dator, surfplatta eller mobil. Detta garanterar en sömlös interaktion med webbplatsen oavsett vilken enhet användarna väljer.

Mobilanvändningen ökar ständigt, och jag förstod vikten av att ha en lättanvändlig mobilmeny. Genom att förbättra mobilmenyn har vi skapat en kraftfull navigationsupplevelse som låter besökarna smidigt utforska We EnJoi’s produkter och innehåll även när de är på språng.

Innehållet är självklart nyckeln till en framgångsrik webbplats. För att säkerställa att We EnJoi’s budskap och värderingar kommer fram på bästa sätt, har jag arbetat med att skriva beskrivande texter till hemsidan. Varje ord har valts noggrant för att kommunicera deras unika fördelar och erbjuda användarna en inblick i We EnJoi’s värld.

Genom att optimera hemsidan för sökmotorerna har vi säkerställt att potentiella kunder enkelt kan hitta We EnJoi och njuta av deras fantastiska produkter och tjänster.

Det har varit en otrolig resa att få samarbeta med WeEnjoi, och jag är tacksam över förtroendet de har visat mig. Jag är stolt över det arbete vi har åstadkommit tillsammans och ser fram emot att fortsätta hjälpa We EnJoi att växa och blomstra online.

Med vänliga hälsningar

Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Varför du bör ha en hemsida

Varför du bör ha en hemsida – del 1

Att som företagare ha en hemsida är idag en nödvändighet. I en alltmer digitaliserad värld förväntar sig kunder att kunna hitta information om ditt företag, dina produkter och tjänster online med bara några klick

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME