NoFuzz Media har fått en ny webbplats!

Lansering Nofuzz media

NoFuzz Media, ett framstående företag inom marknadsföring och medieproduktion, har nyligen lanserat sin helt nya webbplats. Den nya webbplatsen är resultatet av ett samarbete med Merlins, som har arbetat med både design och utveckling av webbplatsen.

En av de viktigaste komponenterna i detta projekt var att skapa en design som verkligen representerade NoFuzz Media och deras profil. Genom noggrant utvalda färger och layouter utvecklades ett mörkt tema som skapar en sofistikerad atmosfär på webbplatsen. Den moderna och stilrena designen ger en tydlig bild av företagets varumärke och erbjudanden till besökarna.

För att säkerställa en smidig och enkel hantering av webbplatsinnehållet valde NoFuzz Media att använda WordPress som CMS. Detta ger dem fullständig kontroll över att uppdatera och publicera inlägg, bilder och annan information på webbplatsen, utan att behöva ha tekniska kunskaper.

Den nyutvecklade webbplatsen fokuserar på att presentera NoFuzz Media på ett tydligt och professionellt sätt. Genom en strukturerad layout och välvalda typsnitt kommuniceras företagets budskap till besökarna på ett effektivt sätt.

NoFuzz Media är mycket nöjda med resultatet och ser fram emot att använda den nya webbplatsen för att bättre kommunicera med sina kunder och potentiella partners. Den kommer att fungera som en central plattform för att visa upp företagets expertis och det breda utbud av tjänster de erbjuder inom marknadsföring och medieproduktion.

Med stor flexibilitet och noggrannhet har Tilda levererat över alla våra förväntningar. Vi kommer helt klart rekommendera henne till våra kunder när behov uppstår.
Linnéa Lindgren, NoFuzzMedia.com

Merlins är stolta över att ha fått äran att samarbeta med NoFuzz Media och hjälpa dem att förverkliga deras vision för den nya webbplatsen. Vi gratulerar NoFuzz Media till den framgångsrika lanseringen och ser fram emot att fortsätta stödja dem i deras digitala närvaro.

Med vänliga hälsningar

Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »
Lansering Väduren 2

Lansering av Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME