Lansering av Åkermyntan blommor

Skapandet av Åkermyntan Blommors nya webbplats: Från design till SEO

Design av en välkomnande webbplats

När Åkermyntan Blommor kontaktade mig för att de behövde en ny, fräsch webbplats, var det tydligt att de ville ha något som speglade deras varma och välkomnande butik. Jag tog på mig uppdraget med entusiasm och började designa en hemsida med fokus på varma, naturliga färger som framhäver deras vackra buketter. Målet var att skapa en digital miljö som förmedlar samma känsla av skönhet och omsorg som deras fysiska butik. Genom att använda en harmonisk färgpalett och stilrena designelement kunde jag skapa en inbjudande och professionell webbplats.

Byggnation av en användarvänlig webbshop

För att möta Åkermyntan Blommors önskemål byggde jag en komplett webbshop där kunderna enkelt kan handla online. En av de viktiga funktionerna som jag integrerade var betallösningen Swish, vilket förenklar betalningsprocessen för kunderna. Jag lade även till olika fraktalternativ för att göra köpprocessen så smidig som möjligt. Webbshoppen fick också snygga och informativa produktsidor med tydliga produktkategorier, vilket gör det lätt för kunderna att hitta det de söker. Varje produkt är noggrant presenterad med högkvalitativa bilder och detaljerade beskrivningar för att ge en optimal shoppingupplevelse.

SEO-optimering för bättre synlighet

En viktig del av projektet var att säkerställa att den nya webbplatsen presterar bra i sökmotorer. Jag arbetade med grundläggande SEO-optimering som inkluderade teknisk optimering med snabba laddtider, cachelagring och optimerade bilder. Detta förbättrade sidans prestanda och användarupplevelse. Dessutom skrev jag metatexter och alt-texter för att förbättra sidans synlighet och tillgänglighet i sökmotorer. Genom att kombinera teknisk SEO och innehållsoptimering kunde jag hjälpa Åkermyntan Blommor att nå en bredare publik och förbättra deras digitala närvaro.

Sammanfattning

Projektet med Åkermyntan Blommor var en fantastisk möjlighet att visa hur en väl designad och funktionell webbplats kan förbättra en företags digitala närvaro. Från den inbjudande designen med varma naturfärger till en användarvänlig webbshop och grundläggande SEO-optimering, har varje aspekt av webbplatsen utformats för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Om du också behöver hjälp med att skapa eller förbättra din webbplats, tveka inte att kontakta mig. Jag är här för att hjälpa ditt företag att synas online!

Med vänlig hälsning
Tilda Källström – Merlins Creative

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Varför du bör ha en hemsida

Varför du bör ha en hemsida – del 1

Att som företagare ha en hemsida är idag en nödvändighet. I en alltmer digitaliserad värld förväntar sig kunder att kunna hitta information om ditt företag, dina produkter och tjänster online med bara några klick

Läs mer »
Lansering av Åkermyntan blommor

Lansering av Åkermyntan Blommor

Åkermyntan Blommor kontaktade mig för att de behövde en ny, fräsch webbplats med en tillhörande webbshop. Här fick jag äran att arbeta med design och utveckling av deras nya webbplats.

Läs mer »
Viksgalan 2024

Årets nyföretagare 2024!

Den 11e maj fick jag äran att ta emot pris för årets nyföretagare 2024 på Viksgalan.
Viksgalan hölls iår ombord på en båt i den vackra Valdemarsviken.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME