Öka ditt SOME nätverkande

Some

Optimerat företagsnätverkande på sociala medier!

För företagsvärlden är sociala medier en guldgruva för att bygga relationer och öka synligheten. Här presenterar vi strategiska tips för att lyfta ditt företagsnätverkande på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok!

Generella tips oavsett vilken plattform du väljer att använda:

 • Optimerad profil: Oavsett plattform, se till att er företagsprofil är komplett och informativ. Använd tydliga bilder, och inkludera viktig information om företaget.
 • Målgruppsanpassat innehåll: Förstå er målgrupp och skapa innehåll som tilltalar dem. Använd en blandning av text, bilder och video för att hålla er publik engagerad.
 • Regelbundet delande: Håll en konsekvent närvaro genom att regelbundet dela innehåll. Skapa en inläggsstrategi och håll er synliga i era följares flöden.
 • Engagemang: Interagera med er publik genom att svara på kommentarer, ställa frågor och vara delaktiga i diskussioner. Bygg en gemenskap kring ert varumärke.

1. Facebook:

 • Företagssida och grupper: Optimera er företagssida med relevanta detaljer och gå med i branschspecifika grupper för att öka ert nätverk.
 • Livevideos: Använd Facebook Live för att skapa interaktivt innehåll och kommunicera direkt med er publik.

2. Instagram:

 • Visuellt berättande: Dela visuellt tilltalande bilder och berättelser för att skapa en stark varumärkesidentitet.
 • Instagram stories: Använd Stories för att ge en bakom-kulisserna-titt och skapa en personlig koppling till er målgrupp.

3. LinkedIn:

 • Professionell närvaro: Förbättra er professionella image genom att dela branschrelaterat innehåll och vara aktiva inom relevanta LinkedIn-grupper.
 • LinkedIn artiklar: Skriv och dela branschrelaterade artiklar för att positionera ert företag som en expert inom er bransch.

4. TikTok:

 • Kreativa kampanjer: Skapa roligt och engagerande innehåll som är anpassat för TikToks unika plattform.
 • Samarbete med influencers: Om möjligt, överväg att samarbeta med TikTok-influencers för att öka er räckvidd och popularitet.

Genom att implementera dessa tips på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok kommer ert företag att lyfta ert nätverkande och skapa meningsfulla relationer online! 🚀

Kontakta mig på kontakt@merlins.se för att få hjälp med dina sociala medier.
Läs mer om mina tjänster här.

Med vänliga hälsningar

Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »
Lansering Väduren 2

Lansering av Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME