analys och optimering

I en strävan att ge sina besökare en överlägsen digital upplevelse har Waterproof Direct nyligen genomgått en omfattande analys och optimering av sin webbplats. Designen och användarvänligheten har noggrant granskats och förbättrats för att säkerställa en responsiv och intuitiv webbplats för besökarna.

Designanalys och Anpassningar:
Den första steget involverade en ingående analys av webbplatsens design. Här granskades layouten, och grafiska element för att säkerställa att de var i linje med Waterproof Directs varumärke. Anpassningar gjordes för att skapa en enhetlig och professionell visuell identitet.

Fokus på Användarvänlighet:
För att förbättra användarvänligheten undersöktes navigationsflöden och interaktionspunkter. Genom att analysera användarbeteenden identifierades områden som krävde förbättring. Resultatet blev en tydlig och användarvänlig struktur, vilket gör det enkelt för besökarna att hitta relevant information.

Optimering av Webbanvändbarhet:
Webbanvändbarhet är avgörande för att hålla besökare engagerade. Här förbättrades sidstrukturer och det säkerställdes att alla funktioner och sidor var lättillgängliga. Detta skapade en sömlös och positiv upplevelse för användarna.

Att investera tid och resurser i en grundlig analys och optimering är inte bara en nödvändighet utan en strategi för framgång. Waterproof Direct har visat vägen genom att förnya och förbättra sin webbplats, och det är en modell för andra att följa för att skapa en digital närvaro som inte bara är attraktiv utan också lättanvänd och responsiv.

Önskar du få en analys på din webbplats? Kontakta mig redan idag för offert på kontakt@merlins.se

Med vänlig hälsning

Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Mockup för Fransi hundshop

Lansering: Fransi

Hundshopen Fransi är ett samarbete mellan Merlins Creative och Larsson Textil. Här produceras olika produkter för hund och förare som du enkelt kan köpa i webbshopen:
fransi.se

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME