Lansering Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen. Här har jag hjälpt Väduren 2 att ta fram design och webbplats som matchar deras profil.

Uppdragets omfattning

Jag fick äran att arbeta med Väduren 2 för att utveckla en ny hemsida till deras bostadsrättsförening. Med en tydlig vision och en specifik färgpalett att utgå ifrån – den karakteristiska gula färgen som huset som ägs av Väduren 2 bär – skapade jag en design som speglade föreningens unika identitet och karaktär.

Mitt främsta fokus låg på att göra hemsidan så tydlig, lättnavigerad och användarvänlig som möjligt för besökarna.

Webbplats med WordPress

Webbplatsen skapades med WordPress för att Väduren 2 själva enkelt ska kunna uppdatera sin hemsida med text och bild. I uppdraget ingick även att handhålla lathundar för just detta ändamål.

Läs mer om arbetet här.

Eller besök deas hemsida på https://www.vaduren2.se/

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »
Lansering Väduren 2

Lansering av Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME