Merlins Creative

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Under det gångna året har jag fått äran att arbeta med en rad fantastiska kunder och projekt, och jag är otroligt stolt över de resultat vi har uppnått tillsammans. Från att designa och bygga dynamiska hemsidor och webbshoppar till att fotografera minnesvärda ögonblick på bland annat Klassikerfestivalen i Valdemarsvik, har jag strävat efter att leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar som verkligen ger värde för mina kunder.

Jag har även fått äran att samarbeta med Fransi Hundshop för att skapa produkter som möter hundägares behov och önskemål. Där sköter jag även sociala medier och produktutveckling, vilket är superkul då jag verkligen får förena nytta med nöje!

Ett av höjdpunkterna det senaste året var när jag nyligen ingick ett samarbete med en branschkollega för att hålla i föreläsningar om hur du får ditt företag att synas online. Vårt senaste evenemang ägde rum tidigare idag och fokuserade på ämnen som hemsidor, SEO, webbtillgänglighet, varumärkesbyggande och sociala medier. Det var en fantastisk möjlighet för mig att dela med mig av min kunskap och erfarenhet samt få inspirera andra att maximera sin digitala närvaro.

Jag ser fram emot framtiden med spänning! Jag ser fram emot att fortsätta mitt företagande, utforska nya möjligheter och fortsätta leverera till mina kunder.

Tack till alla mina kunder, samarbetspartners och supportrar för att ni har varit med mig på denna resa.

Med vänlig hälsning
Tilda – Merlins Creative

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Viksgalan 2024

Årets nyföretagare 2024!

Den 11e maj fick jag äran att ta emot pris för årets nyföretagare 2024 på Viksgalan.
Viksgalan hölls iår ombord på en båt i den vackra Valdemarsviken.

Läs mer »
Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME