Lansering av Söderköpings Näringslivsgala

Lansering Söderköpings Näringslivsgala

Söderköpings Näringslivsgala

Söderköpings Näringslivsgala är en årligen återkommande hyllning till företagare. Där en festlig kväll fylld med middag, jubel och prisutdelningar för årets företagare inom olika kategorier står i fokus.
Galan är en unik möjlighet att fira framgångar och nätverka med andra företagare. Arrangemanget eftersträvar att främja samarbete och tillväxt inom näringslivet. Med den nyligen lanserade webbplatsen, skapad av Merlins Creative, har bokningsprocessen blivit enklare och mer tillgänglig för besökarna. Den eleganta designen och den funktionella användarupplevelsen på webbplatsen är en spegelbild av evenemangets festliga atmosfär.

Användarvänlig webbplats som lockar besökarna till årets gala

När arrangörerna av galan insåg behovet av en ny webbplats för att marknadsföra evenemanget, vände de sig till Merlins Creative för att förverkliga visionen om en ny webbplats med ett enkelt bokningsformulär. Mitt uppdrag var tydligt: att skapa en användarvänlig webbplats som inte bara reflekterade den befintliga grafiska profilen utan också lockade besökare och förenklade biljettbokningen genom ett intuitivt bokningsformulär.

Elegant design och funktionell användarvänlighet

Fokus låg särskilt på att skapa en inbjudande startsida som genast fångade besökarens uppmärksamhet och ledde dem smidigt genom hela bokningsprocessen. Genom att kombinera elegant design med funktionell användarvänlighet lyckades vi skapa en plattform som inte bara tilltalar, utan också engagerar besökarna.

Optimerad användarupplevelse

Webbplatsen för Söderköpings Näringslivsgala är optimerad för en överlägsen
användarupplevelse med snabb sidladdning. Grundläggande SEO-optimering har också implementerats för att säkerställa synlighet på Google och öka webbplatsens räckvidd.

Läs mer om projektet med Söderköpings Näringslivsgala

Om du är nyfiken på att lära dig mer om hur vi lyckades förvandla idéer till verklighet, kan du läsa mer om vårt samarbete på Kundcase – Söderköpings Näringslivsgala. Om du själv behöver en ny hemsida, varmt välkommen att utforska hur jag arbetar inom Webbdesign & Utveckling, eller kontakta mig direkt via mail på kontakt@merlins.se.

Besök Söderköpings Näringslivsgalas hemsida på skpggala.se och boka din biljett till årets gala redan idag!

Med vänlig hälsning
Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »
Lansering Väduren 2

Lansering av Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME