Merlins Creative: Åtta månader av kreativitet!

Merlins Creative - åtta månader av kreativitet

Tack 2023!

Jag kan knappt förstå att det redan har gått åtta månader sedan jag startade företaget den 18 april – något som har känts helt självklart från dag 1! Det har varit ett otroligt lärorikt år fyllt av spännande projekt och fantastiska samarbeten.

Redan från första dagen arbetade jag med min första kund och sedan dess har det bara rullat på. Under året har jag stolt lanserat en mängd olika webbplatser och webbshoppar.

Här vill jag dela några ord från några av mina fantastiska kunder som har gjort detta år så minnesvärt:

Lenas katthem: ”Jag är så tacksam för Tildas hjälp med att skapa en hemsida med butik åt Lenas katthem. Jag är så nöjd med vårt samarbete och känner att jag har lärt mig mycket genom att skriva in texter med stöd från Tilda. Stort tack för kreativitet, samarbete och stöd.”

Pia J. Stengard: ”Bättre och mer inkännande än Tilda får man leta efter! Jag är SÅ nöjd med vårt samarbete och hoppas att vi kan fortsätta vårt samarbete på något sätt i framtiden. Jag kommer helt klart rekommendera Tilda till alla jag möter.

Hund & Kattshopen: ”Tack vare Tilda har vi nu en fungerande hemsida. Tilda svarade snabbt och var lätt att ha att göra med så vi rekommenderar henne varmt om du behöver hjälp.

We EnJoi: ”Perfekt hjälp med förbättringar och justeringar av vår hemsida. Stor vilja att hjälpa och förklara, trevlig kommunikation genom hela arbetet. Stort tack!

Att få sådana fina ord från er har varit en stor ära, och jag vill tacka er alla för ert förtroende under detta år. Jag har lärt mig otroligt mycket och är redo för ännu fler kreativa äventyr tillsammans med er nästa år!

Under året som har gått har jag inte bara jobbat med webbdesign och webbutveckling, utan även fått chansen att arbeta med SEO-optimering, Google-annonsering och Sociala Medier. Dessutom har fotouppdrag varit en rolig och kreativ del av mitt arbete, där jag har fått fotografera allt från bilar till hundar till olika produkter.

Alla dessa erfarenheter har lärt mig otroligt mycket och jag vill särskilt tacka årets kunder. Ert förtroende och samarbete har varit ovärderligt för mig och Merlins Creative.

Jag ser fram emot att dela 2024 med er alla och skapa ännu fler kreativa mästerverk! 🚀✨

Med vänlig hälsning

Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

Merlins Creative

Merlins Creative firar 1år!

Idag firar Merlins Creative ett år av spännande äventyr, utveckling och framgångar! Idag är det ett helt år sedan jag startade företaget Merlins Creative, något som kändes helt rätt redan från första början.

Läs mer »
Lansering Väduren 2

Lansering av Väduren 2

Väduren 2 är en bostadsrättsförening i Stockholm som kontaktade Merlins Creative då de önskade en ny webbplats. På sin webbplats vill de ge värdefull information till sina medlemmar i föreningen.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME