Till dig som ska anlita en webbyrå

anlita webbyrå

Att anlita rätt webbyrå är avgörande för en framgångsrik digital närvaro. Här är några viktiga punkter att tänka på när du navigerar genom valet av din webbutvecklare:

1. Kolla deras egen hemsida:

En pålitlig webbyrå eller webbutvecklare bör ha en välfungerande och professionell hemsida. Även om de är nystartade, bör de ändå kunna visa upp tidigare projekt och kompetens.

2. Sök upp företaget:

Använd tjänster som Allabolag.se eller Bolagsfakta.se för att få insikt om webbyråns bakgrund. Se när företaget registrerades, dess omsättning och vem som äger företaget. Det ger dig en klarare bild av deras erfarenhet och stabilitet.

3. Läs recensioner:

Recensioner på plattformar som Google eller Facebook ger en inblick i andra kunders upplevelser. Var dock uppmärksam då recensioner ibland kan vara manipulerade. Kombinera recensioner med andra faktorer för en mer trovärdig bild.

4. Var skeptisk mot för bra priser:

Om priset verkar för bra för att vara sant, är det troligen det. Att anlita en webbyrå behöver inte tömma din budget, men en professionell webbplats tar tid och engagemang, vilket innebär kostnader. Var realistisk och välj en partner som ger dig valuta för pengarna.

5. Kolla efter rätt kompetenser:

Se till att webbyrån du anlitar har rätt kompetenser. Vill du t.ex. ha en webbplats skapad med React – fråga efter referensprojekt skapade med React.

Att investera i rätt webbyrå är viktigt för din digitala framgång.

Kontakta mig på kontakt@merlins.se om du behöver en ny hemsida,
och läs mer om mina tjänster här.

Med vänlig hälsning

Tilda Källström

Dela inlägget:

Se fler inlägg

nyhetsbrev

Nyhetsbrev

När det kommer till att skicka nyhetsbrev, är det inte bara en fråga om att skicka information – det handlar om att skapa en meningsfull kontakt med dina potentiella kunder.

Läs mer »

Kontakta mig!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME